Beoordelingen van onze klanten

4 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:
9.5 / 10
Reinhilde & Patrick en Pep Van De Looverbosch België
02-05-2019
10 / 10

Op 29/9/2017 is onze lieve Cairn Dave gestorven, ze was 15 jaar. Groot verdriet bij onze kinderen Jan en Sofie en kleinkids Maar ook voor ons een ramp 37 gehuwd en van dag 1 een hondje waarvan de laatste 2 Cairn terriërs. Na 2 weken opzoek naar een nieuwe pup en wij wonen in België, hopeloos enkel bij broodfokkers. Na veel telefoontjes en internet kwam ik terecht bij papenheuvel en wat een geluk pas een nestje.

De ontvangst bij ons eerste bezoek was super. Een geweldig mooie hoeve, en de lieve Marie josee die ons ondanks haar toen pijnlijke rug een kopje koffie aanbood. De pups lagen in keuken in een zalig bewerkt kinderbedje nog nooit zoiets schattig gezien. En dan de keuze welke pup de onze mocht worden.

Enkele vragen en een scherpe blik van haar naar ons, de toekomstige baasjes, en zij heeft voor ons de allerliefste pup gekozen. Na de overige 2 schatten van Cairns die wij hebben gehad, is zij nu wel top.Ook de nazorg was super regelmatig van haar een berichtje hoe het met Pep gaat .

Wij wensen iedereen zo een ontvangst en zo een kerngezonde pup toe. Hartelijk dank Marie josee .

Een 11/10 krijgen jullie van ons

Reinhilde & Patrick en Pep Van De Looverbosch België

Wilma Janssen Nijmegen
17-04-2019
10 / 10

In juni 2019 werd onze mooie pup Kaiser (Bono) geboren bij.... mama... Chocolate Aldeon van de Papenheuvel.We mochten veel komen kijken en na een liefdevolle verzorging mocht hij mee naar ons huis. 

Inmiddels is hij alweer 9 maanden bij ons. Het is een prachtige gezonde Hovawart met een mooi karakter.

Ook zijn we zeer blij met de betrokkenheid in de maanden dat hij bij ons is.

30 maart werd er bij de papenheuvel een gedragstest georganiseerd voor het nest van Choco. 

Hele leuke dag... Zelfs de vader van de pups was er. 

En aan eten en drinken ontbrak het ook niet. 

Alleen maar goeds over de papenheuvel en ga je met vakantie kan hij daar op vakantie bij die lieve mensen. 

Een dikke 10

Ton en Lidia Groep
14-04-2019
9 / 10

In Augustus 2017 hebben wij de Cairn terriër pup, genaamd Jolly, bij Papenheuvel opgehaald. De pup was toen 4 maanden.

Wat een geweldig lieve, gezellige en sportieve is ze geworden. Een beetje eigenwijs, zoals je van een Cairn Terriër mag verwachten. 

In Januari 2019 moesten wij een reis maken, Jolly kon niet mee en dus hebben wij een afspraak gemaakt met de Papenheuvel, zodat ze daar kon logeren. Dit is een geweldige vakantie geweest voor Jolly. Ze heeft het daar heerlijk gevonden wat vooral te merken was na dat wij een paar weken later nog eens op bezoek gingen bij de Papenheuvel, en Jolly met heel veel enthousiasme naar binnen wilde. 

Mocht het weer nodig zijn dat wij een logeer adres zoeken voor onze kleine hond dan gaat dat zeker de Papenheuvel worden. Dank je wel Marie Jose, voor alle goede zorgen die je aan Jolly hebt gegeven.

Ton en Lidia Groep

Ellen Steendam Amstelveen
14-04-2019
9 / 10

In het voorjaar van 2017 bezochten wij voor het eerst de Papenheuvel daar er een nestje Cairn Terriers geboren was.

We werden enthousiast ontvangen door Marie Jose en haar dochter Maaike. Alles zag er tip top verzorgd uit en we kregen heel professionele uitleg over het ras en uitstekend advies. We hadden direct een heel goed gevoel en besloten dan ook meteen om een Carin Terrier pup (reu) bij hun uit te zoeken. Inmiddels hebben wij onze Finley bijna 2 jaar en we zijn zo blij met hem. Het is een schitterende, sociale en lieve hond die ons zo veel plezier geeft met zijn leuke typische Cairn Terrier streken. Alle lof voor Marie Jose en Maaike die met zoveel liefde en plezier hun honden fokken.      

 

 

Serieuze interesse?
Neem contact op met ons. U bent van harte welkom om volgens afspraak vrijblijvend kennis te komen maken.