Liefde voor de Hovawart

Liefde voor de Hovawart

U heeft al kunnen lezen hoe Choco – formeel bekend als Chocolate Aldeon) bij mij is gekomen. Ik ben gevallen op dit fiere, imposante ras. Mooi rank en in voor actie, maar daarentegen ook heel relax van aard. ‘Kom, ik laat me niet gek maken, alles onder controle ‘.  Behalve als mevrouw de bal ziet, dan is het feest.

Wanneer u een hond zoekt met de nodige power – ze ogen lief, maar zijn toch wel wat ondeugend – die daarnaast ook een serieuze taak ziet als hofhond, is de Hovawart misschien wel iets voor u. De Hovawart is een hond wat flink wat energie heeft, door middel van genoeg beweging en denksport houdt u dit ras fit, en andersom natuurlijk.

Het is cruciaal dat u een hond kiest die past bij uw karakter, gezinssituatie en levensstijl. De Hovawart is een Molosser die door haar omvang en karakter de nodige ruimte inneemt, daarentegen een hart van goud.

Choco - dochter Felicity - en Sofia zijn regelmatig te zien op shows in binnen- en buitenland. Uiteraard mag u hier ook komen kijken of u een puppie zou willen van deze prachtige dames.

Serieuze interesse?
Neem contact op met ons. U bent van harte welkom om volgens afspraak vrijblijvend kennis te komen maken.