Middenslag Schnauzer zwart

Maak kennis met de perfecte maat, de Middenslag Schnauzer.

Naast een trouwe, vriendelijke waakhond; buitenshuis graag actief bezig, binnen heerlijk lui. Maak kennis met de perfecte maat, de Middenslag Schnauzer.

Wat vind ik - Maaike - allemaal leuk aan de Schnauzer?

De Middenslag heeft een ideale grootte, niet te groot en niet te klein. Het is een stoer, betrouwbaar maatje om mee op pad te gaan. Ze verharen eigenlijk niet- door de ruwharige vacht - en behalve een baard heb je minimaal werk aan kammen.

Mijn "Schnauzi's" zijn vrolijk, ondernemend en enorm gezellig. (Bijna) Altijd los mee met wandelen. Braaf mee onderweg in de auto... meestal een plezierig uitje, dus altijd enthousiast. En natuurliefhebbers; graag ravotten en rennen, soms ook flodderen in een plas water. Van oudsher zijn ze gefokt voor duurtraining; een fijne wandeling waarderen ze wel. 

Ook spelletjes als balans training en bal gooien valt in de smaak. Net als snoepjes en lekker eten. Een gemakkelijke, doch beetje eigengereide hond, om in huis te hebben. Een dosis humor past, zowel bij de Schnauzer als bij de eigenaar, het zijn gewoon een beetje clowns.

MOM TO BE: Priddy verwacht puppies van de knappe Osborn omstreeks half juni 2019!  A.s. Vader: Osborn vom Mandelröschen 

Hij is erg knap en heeft daarnaast een super vrolijk en vriendelijk karakter.

HD A, ECVO  Clear, Multi Champ. 

http://osbornvommandelroeschen.de/

Dit nestje wordt gefokt met goedkeuring van de VSFL en NSC.

Onze Schnauzer pup nesten

Schnauzer L-nest
Bekijk dit nest
Serieuze interesse?
Neem contact op met ons. U bent van harte welkom om volgens afspraak vrijblijvend kennis te komen maken.