08-04-2019 is er een prachtig nestje Hovawart puppies geboren!

De Papenheuvel pups

Van de topcombinatie Enormous Only the Loney x L Written in the Stars del Mare d´Inverno is er een prachtig nestje puppies geboren op 8 april 2019. Het is Sofietje haar eerste nestje pups, waarvan 6 reutjes (3 zwart en 3 zwartblond) en 5 teefjes (2 zwart en 3 zwartblond). Wij zijn erg content over de zwarte imposante reu, roepnaam Janssen. Al vele BOB´s en zelfs Best In Show op zijn naam, nationaal en internationaal erg goed gescoord. 

De oorspronkelijk uit Polen afkomstige Janssen is van Babs en Guido Klabbers (zie foto 1). Deze knappe reu is Nederlands en Belgisch Kampioen, DM vrij, HD A, ECVO correct, gebit correct en heeft de HRN fokgeschiktheidstest goed afgerond.

Qua bloedlijnen zijn de ouders total outcross, alle gezondheidstesten die perfect waren, daarbij zijn vader en moeder DM vrij. Onder auspiciën van de HVN gefokt.

Vanzelfsprekend worden de puppies verkocht met stamboom afgegeven door de Raad van Beheer, DNA verklaring, puppie vaccinatie, ontwormd, puppie pakket, internationaal paspoort met gezondheidsverklaring van een dierenarts, daarbij krijgt u van ons uitgebreide adviezen zowel mondeling als op papier en goede nazorg. 

Er zijn verschillende serieuze aanvragen voor een puppie. Wanneer u interesse heeft, belt u ons vrijblijvend. 

Graag tot ziens, 

Fam. Rutten

Foto 2: Sofietje met haar pups

https://www.papenheuvelpups.nl/de-pups/hovawart-pups/hovawart-n-nest

Serieuze interesse?
Neem contact op met ons. U bent van harte welkom om volgens afspraak vrijblijvend kennis te komen maken.